08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Manyas Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Manyas'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında
VİZYONUMUZ
Hedeflerinin farkında olan ve hedeflerine ulaşmak için mücadele eden öğrenciler yetiştiren kurum olmak
MİSYONUMUZ
* Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli tarihini öğrenmeye hevesli ve ülke sevgisi ile dolu olan,
* Kendini tanıyarak yeteneklerine uygun hedefler belirleyebilen,
* Hedeflerine uygun plan oluşturma yeterliliğine sahip,
* Kendinin ve yaşadığı toplumun ihtiyaçları ile mutluluğunu dikkate alan,
* Özgüvene sahip, çevresince sevilen; çevresine duyarlı,
* Kitap okumayı, su içmek gibi ihtiyaç olarak gören,
* Çağın gerektirdiği teknolojiyi öğrenen, kullanan ve yeniliklere açık olan,
* Kararsızlığa düşmeyen, en kötü anda bile umut dolu olan,
* Türkiye'nin bağımsızlığına, kendi benliğine ve milli geleneklerine düşman olan unsurlarla gerektiği gibi mücadele edebilen; dostunu düşmanını tanıyarak kararlı adımlar atabilen, öğrenciler yetiştirmek
DEĞERLERİMİZ
* Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlılık, milli tarihini öğrenme hevesi, ülke sevgisi
* Manevi değerleri ile gelenek ve göreneklerine bağlılık
* Sevgi ve hoşgörü
* Dürüstlük, açıklık, tarafsızlık ve güven
* Ekip ruhu ile planlı hareket etme
Atatürk İlköğretim Okulu Balıkesir Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Maltepe Caddesi Okul Sokak No:1 Manyas Balıkesir
Telefon Numarası: 2668183870
Faks Numarası: 2668181281
E-mail Adresi: 392870@meb k12 tr
Web Adresi: BALIKESİR - MANYAS - Atatürk İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|