08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Bilgileri Konya Seydişehir
Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Hakkında - Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Tanıtım - Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Resimleri - Vedat Kesmen İlköğretim Okulu İletişim

Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Konya Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vedat Kesmen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vedat Kesmen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vedat Kesmen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Vedat Kesmen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz Pınarbaşı Mahallesinde 1983 yılında yapımı tamamlanmıştır 13 Kasım 1983 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır Adını 1977 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İlçemiz Kaymakamı Vedat KESMEN ' den almıştır
1983 yılında yapılan Okul ; 5 derslik, 1 Müdür Odası , 1 Anasınıfı olarak inşa edilmiştir İlk yıllarda normal öğretim yapılan okulumuzda öğrenci artışı nedeniyle ikili öğretime geçmiştir 1987 - 1988 öğretim yılında okulumuzun öğrenci aldığı bölgeye Selçuklu İlkokulu açılınca öğrencimiz azalmıştır Bu azalışla birlikte tekrar normal öğretime dönülmüştür
Vedat Kesmen İlkokulu'ndan 1988 yılında ilk mezunlarını veren okulumuz 2000-2001 eğitim öğretim yılında 6-7-8 sınıflar açılmıştır İlköğretim 8 sınıftan 2002 2003 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir
2002 yılında 5 Ağustos Toplu Konutları yapılması sebebiyle öğrenci artışı olacağı planlanarak ek bina inşaatına başlanmıştır Ek binada ; 4 derslik ,1 Anasınıfı , 1 Laboratuar ,1 İş Eğitimi Atölyesi, 1 Çok Amaçlı Salon , 2 adet Soyunma Odası , 1 Spor Odası ve Depo bulunmaktadır Ek Bina inşaatı 22 Kasım 2002 tarihinde bitirilerek eğitim öğretime açılmıştır ,
Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: VEDAT KESMEN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Pinarbaşi Mahallesi Seydişehir
Telefon Numarası: 3325823546
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Vedat Kesmen İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için
|