08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir
Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu İletişim

Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Milli Eğitim Bakanlığı Vakfı tarafından yaptırılan okulumuz 2000-2001 Eğitim Öğretim yılında Gökmeydan İlköğretim Okulu olarak açılmıştır
28 02 2001 tarihinde Eskişehir Valiliğinin 5814 sayılı oluru ile okulun adı Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir
OKULUN BÖLÜMLERİ
Okulumuz yeni tip proje olup, fiziki yapısı oldukça iyidir Okulumuzda 23 derslik, 1 Bilgi teknolojisi sınıfı, 1 kütüphane, 1 görsel sanatlar odası, 2 fen laboratuarı, 1 müzik odası, 1 çok amaçlı salon, 1 spor salonu, 1 sağlık odası, 1 öğrenci kantini, 1 yemekhane, 1 rehberlik servisi odası, 1 hizmetli odası, 1 memur odası, 1 araç odası, 1arşiv odası, 1 aile birliği odası, ve 2 idari oda bulunmaktadır
OKULUN SOSYAL KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERİ
■ Okul kütüphanesi öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlenmiştir Yetişkinlerde kütüphanemizden yararlanmaktadır
■ Her yıl tiyatro sergilenmektedir
■ Bilgi-kültür yarışmalarına katılım üst seviyede olup 2002-2003 eğitim yılında Sakarya gazetesinin düzenlediği bilgi yarışmasında il ikincisi olmuştur
■ Okulumuz 2004 yılında KALDER Eskişehir şubesinin düzenlediği �Eğitim Kurumları Kalite Ödülü� olan jüri teşvik ödülünü almıştır
■ 2005 yılında KALDER in düzenlediği Ulusal Kalite Ödülü Kamu sektörü Eğitim Hizmetleri kategorisi dalında 2005 başarı ödülü alan Türkiye�de ilk ilköğretim okulumuzdur
Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222401084
Okulun Faksı: 2222404660
Okulun Adresi: GÖKMEYDAN MAH GÜLAĞAÇ SOK NO:1
Okulun Web Adresi: http://gaffarokkanioo meb k12 tr
Okulun E-Posta Adresi: 968647@meb k12 tr
Okulun Müdürü: SEYİT YILDIRIM
Okulun Ulaşım Bilgileri: GÖKMEYDAN TRAMVAY DURAĞI-SARPER CADDESİ 150M AŞAĞIDA MERKEZ SARAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YANI
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Resimleri :
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|
|
|