08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dalama İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Dalama İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dalama İlköğretim Okulu Resimleri - Dalama İlköğretim Okulu Hakkında

DALAMA İLKÖĞRETİM OKULU
1942 yılında geçici bir binada eğitim öğretime başlanmıştır Daha sonra imece ile yaptırılan binaya,
1943-1944 öğretim yılında taşınmıştır 1972 yılında geçici bir binada ortaokul açılmıştır
1989-1990 öğretim yılında ortaokul yeni binasına taşınmış ve lise ile birlikte öğretim görülmüştür
1992-1993 öğretim yılında lise ile ilkokul binaları değişmiş ve 5+3 yıllık eğitime geçilmiştir
1997 yılından itibaren Dalama İ Ö O 8 yıllık eğitime geçmiştir
2000-2001 öğretim yılında okul binasına çürük raporu verilmiş ve 7 yıl prefabrik binada eğitim verilmiştir
Dalama Beldesi Belediye Başkanı Sayın Nihat AKTAKKA’nın üstün gayretleri ve
İl Özel İdaresinin de katkılarıyla 2007 yılında yeni binamız yapılmış ve 24 Ekim 2007 tarihinde taşınılmıştır
Okulumuzda tekli öğretim yapılmaktadır Taşıma merkezidir, 450 öğrenciye 17
derslik, 1 internet odası, 1 fen laboratuarı, 1 anasınıfı, 1 bilişim teknolojileri
sınıfı ile hizmet vermektedir
Dalama Gödrenli Köyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dalama Gödrenli Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dalama Gödrenli Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dalama Gödrenli Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dalama Gödrenli Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DALAMA GÖDRENLİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: GÖDRENLİ KÖYÜ/DALAMA
Telefon Numarası: 2562557166
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi : Bilgi Yok
Web Adresi: Dalama İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|