Yalnız Mesajı Göster

Antbirlik İlköğretim Okulu Merkez Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Antbirlik İlköğretim Okulu Merkez Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Antbirlik İlköğretim Okulu Hakkında - Antbirlik İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Antbirlik İlköğretim Okulu Bilgileri

Kimliğimiz

Okulun Adı: Antbirlik İlköğretim Okulu

Adresi :Meydan 07290 Antalya

Amaçları :Yasa ve yönetmeliklerde belirlenen Milli Eğitim genel ve özel amaçlarına uygun Türkiye Cumhuriyetinin temel kazanımlarına sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, Evrensel değerlerle örtüşen “ Bilgi Toplumuna uygun öğrencilerinin yetiştirildiği lider bir okul olma” stratejisini gerçekleştirmeye çalışır

Öğretim Şekli :Tekli

Müdürü üleyman ÖZTÜRK

Okutulan Yabancı Diller :İngilizce

OKULUN BİNA DURUMU

Okulumuzun Bina özellikleri:Okulumuz iki binadan oluşmaktadır Klima sistemiyle ısınmaktadır Elektrik şebekesi vardır Derslik ve Laboratuarlar: A ve B Blok hizmet binalarında 1 adet Fen ve Teknoloji Laboratuarı, 1 adet Bilgisayar Laboratuarı, 1 adet Bilgi Teknolojisi Sınıfı, 1 adet Teknoloji Tasarım Atölyesi, kütüphane, spor odası, voleybol ve basketbol sahalarımız, mini futbol sahası, okul kantini ve geniş okul bahçesine sahiptir

Antbirlik İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Antbirlik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Antbirlik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Antbirlik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Antbirlik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ANTBİRLİK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Meydan Kavağı Mah Aspendos Bulvarı Üzeri / Antalya

Telefon Numarası: 2423215989

Faks Numarası: 2423215579

E-mail Adresi:Bilgi Yok

Web Adresi:Antbirlik İÖO

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla