08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uluönder İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Uluönder İlköğretim Okulu Tanıtımı - Uluönder İlköğretim Okulu Resimleri - Uluönder İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZ
Okulumuz 8000 m²'lik bir arsa üzerine inşa edilmiş olup arsası hayırsever Zehra ÖNDER (Kimdir?) hanımefendi tarafından bağışlanmıştır 1999-2000 eğitim-öğretim yılında 23 ilköğretim sınıfı, 2 okul öncesi sınıfı olmak üzere toplam 25 derslik; ilköğretimde yaklaşık 800, okul öncesinde ise 25 olmak üzere toplam 825 öğrenci mevcudu ile eğitim-öğretime başlamıştır Sınıfların öğrenci sayılarını düşürmek için sınıf sayısı artırılmıştır Okulumuzda halen 2011-2012 eğitim-öğretim yılı itibariyle ilköğretimde 24 şube 702 öğrenci ,okul öncesinde 3 şube 63 öğrenci olmak üzere toplam 27 şube 765 öğrenci ile normal eğitim-öğretim sürdürülmektedir Sınıflardaki ortalama öğrenci sayısı 28 ile Türkiye ortalamalarının altındadır

2011-2012 eğitim-öğretim yılında okulumuz 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 1 rehber öğretmen, 1 bilişim teknolojileri formatör öğretmeni, 38 branş ve sınıf öğretmeni, 1 memur ve 1 hizmetli olmak üzere toplam 45 personel ile hizmet vermektedir
Uluönder İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Uluönder İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Uluönder İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Uluönder İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Uluönder İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ULUÖNDER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: AŞIK VEYSEL MAH 46 SOK NO :54 MAMAK/ANKARA
Telefon Numarası: 3123893435
Faks Numarası: 3123670032
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Uluönder İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|