08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızılcaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızılcaköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kızılcaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılcaköy İlköğretim Okulu Hakkında

TARİHÇEMİZ
Köyümüzde İlk Eğitim Öğretim 1940 yılında caminin yanında bulunan köy kahvesinde başlamıştır ( Bu bina daha sonra yıkılarak köy konağı ve düğün salonuna dönüştürülmüştür )
1944 yılında şuan ki ikinci kademe binasının önüne ilkokul binası yapılmış ve 1976 yılına kadar hizmet vermiştir 1976 yılında 5 derslikli yeni okul binası yapılmış ve önceki bina hizmet dışı bırakılmıştır Üç yıl sonra hizmet dışı bırakılan eski bina , 1979 yılında tekrar ortaokul olarak hizmete açılmıştır
1996 yılına kadar bu iki bina ilkokul ve orta okul olarak hizmet vermiştir 1996/ 1997 Eğitim öğretim Yılında Günümüzde ikinci kademe eğitiminin yapıldığı bina hizmete girmiştir Yeni binanın hizmete girmesiyle ilkokul ve ortaokul birleştirilerek ilköğretime geçilmiştir Bir yıl sonra 1997/1998 Eğitim Öğretim yılında 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmiştir
Kızılcaköy İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızılcaköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızılcaköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kızılcaköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kızılcaköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KIZILCAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KIZILCAKÖY
Telefon Numarası: 2562451003
Faks Numarası: 2562451003
E-mail Adresi : Bilgi Yok
Web Adresi:Kızılcaköy İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|