08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Llıcabaşı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Llıcabaşı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Llıcabaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Llıcabaşı İlköğretim Okulu Hakkında
Llıcabaşı İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Llıcabaşı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Llıcabaşı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Llıcabaşı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Llıcabaşı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: LLICABAŞI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ILICABAŞI MAHALLESİ DOĞU GAZİ BULVARI 323 SOKAK NO:1 (09010) MERKEZ/AYDIN
Telefon Numarası: 2562310189
Faks Numarası:Bilgi Yok
E-mail Adresi : Bilgi Yok
Web Adresi:Ilıcabaşı İlköğretim Okulu
Aydın'ın doğusunda, merkezdedir 14 öğretmen,1 müdür yardımcısı ve müdürü vardır Öğrenciler Romen halkın çocuklarıdır Dersliklerin çoğu Prefabrik binada bulunmaktadır
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|