08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr. Halil Akkurt İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir
Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Hakkında - Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Resimleri - Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu İletişim
Halil Akkurt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222502446
Okulun Faksı: 2222502929
Okulun Adresi: EMEK MAH HACIYATMAZ SK NO 48 Odunpazarı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://drhalilakkurtioo meb k12 tr
Okulun E-Posta Adresi: 968608@meb k12 tr
Okulun Müdürü: MEHMET DAMÇAYIRI
Okulun Ulaşım Bilgileri: Emek bölgesine gelen Siyah ve Mavi 48,Mavi 25,Kırmızı 25,43,15 ve 33 numaralı otobüsler ile 15-25 numaralı dolmuşlar ile okulumuza ulaşmak mümkündür Ayrıca Şan dolmuşları ile okulun yakınına kadar ulaşmak imkanı vardır
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Resimleri :
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|
|
|