08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtım - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu İletişim
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tarihçesi:
1962 yılında mahalle halkı tarafından yapımına başlanmış olup dernek başkanı Hasan YILMAZ ve idare heyetince 1964 yılında tek kat olarak eğitim öğretime açılmıştır M Alipaşa adı ile açılan okul 1966 yılından itibaren Mimar Sinan’ın adı verilerek eğitim hizmetine devam etmektedir 1998-1999 öğretim yılında 4 katlı 12 derslikli yeni bina ilavesi yapılmıştır
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yenişehir Mah Turan Güneş Cad Bekir Sok No: 3 Izmit
Telefon Numarası: 2623211171
Faks Numarası: 2623312120
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|
|