08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
75.Yn İst.Men.Kıy.Borsası Bayezıt İlköğretimo Merkez Amasya
Amasya daki İlköğretim Okulları Tanıtımı - 75 yn İst men kıy borsası Bayezıt İlköğretimo Hakkında - 75 yn İst men kıy borsası Bayezıt İlköğretimo Resimleri - Amasya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 75 yn İst men kıy borsası Bayezıt İlköğretimo Bilgileri

OKULUN TARİHÇESİ:
1959 yılında Bayezit İlkokulu adıyla eğitim öğretime başlayan okulumuz 1997 yılında 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmesi nedeniyle Bayezit ilköğretim Okulu adını almıştır
İstanbul Menkul Kıymetler Borsasının her ile bir okul kampanyası sonucunda yeni bina İMKB tarafından yaptırılmıştır
Okulumuz 2001 yılında 75 YIL İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI İLKÖGRETİM OKULU olarak adı değişmiş ancak daha sonra Bayezit adının da eklenmesiyle bu günkü adı olan 75 YIL İSTANBUK MENKUL KIYMETLER BORSASI BAYEZİT İLKÖĞRETİM OKULU adını almıştır
OKULA ÖZEL BİR İSİM VERİLMESİ:
Okulumuza Bayezit adının verilmesinin amacı, Osmanlı tahtına padişah olarak çıkan Sultan 2 Bayezit 'in Şehzadeliğinin Amasya 'da geçmesi ve adının yaşatılmak istenmesidir Yeni binasının İ M K B tarafından yapılması ve Cumhuriyetimizin 75 yılı münasebetiyle adı 75 YIL İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI BAYEZİT
İLKÖĞRETİM OKULU olarak bu günkü halini almıştır
MİSYONUMUZ
Her öğrencinin bir değer olduğunu kabul ederek, iç dinamiklerini, toplum ve devletimizin beklentileri doğrultusunda geliştirecek kaliteli bir eğitim-öğretim sunmaktır
VİZYONUMUZ
Eğitim-öğretimde kalite merkezi olup, Türkiye’de MarKa Okul olmak
75 yn İst men kıy borsası Bayezıt İlköğretimo Amasya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75 yn İst men kıy borsası Bayezıt İlköğretimo öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75 yn İst men kıy borsası Bayezıt İlköğretimo resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75 yn İst men kıy borsası Bayezıt İlköğretimo öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 75 yn İst men kıy borsası Bayezıt İlköğretimo öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: 75 YN İST MEN KIY BORSASI BAYEZIT İLKÖĞRETİMO
Adresi: Hızırpaşa Mahallesi istasyon Caddesi Amasya
Telefon Numarası: 3582181377
Faks Numarası: 3582124856
E-mail Adresi:Bilgi Yok
Web Adresi : 75 Yıl İst Men Kıy Borsası Bayezıt İlköğ O

Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|