08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ
Hayrabolu Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri

Atatürk İlköğretim Okulu Tekirdağ Hayrabolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Atatürk llköğretim Okulu Hayrabolu/Tekirdağ
Telefon Numarası: 2823151067
OKULUMUZUN TARİHÇESİ:
Okulumuz 1954 yılında eski kız mektebi yerine ilçede kurulan okul yaptırma derneği ve zamanın ilköğretim müdürü Avni Ural’ın önderliğinde inşaatına başlanıştır 1959 Yılında İlköğretim Müdürü Tevfik YAMAN döneminde inşaat bitmiştir 1 ocak 1960 tarihinde öğrenime açılmıştır Okulumuz bakanlık tipi 6 derslikli ve 3 katlı olarak inşa edilmiş,Yapılan tadilatla 2 derslik ilave edilmiş 8 derslikli Duruma getirilmiştir Okulumuz 376 m2’lik bir alan üzerindedir Çevreden yapılan istimlakle 1921 m2 Oyun alanı sağlanmıştır
Okulumuzda 1979-1980 Öğretim yılında hazırlık sınıfı açılmıştır 1993-1994 öğretim yılında okulumuza kalorifer sistemi kurulmuştur 1996-1997 Öğretim yılında zemin katta yapılan tadilatla 3 derslik ilave edilerek 11 derslikli hala getirilmiş ikili öğretimden normal öğretime geçilmiştir Okulumuzda bir müdür, bir müdür yardımcısı 5 sınıf öğretmeni,1 okul öncesi öğretmeni ve 2 hizmetli kadrosu ile 10 personel görev yapmaktadır

Detaylı Bilgi için Tıklayınız
webrehberi biz
|
|
|