08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Sındırgı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kınık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kınık İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Kınık İlköğretim Okulu Hakkında
Okulumuz
1947 Yılında açılan Kınık İlkokulu’nda başlayan eğitim öğretim süreci 1947 den 1965 yılına kadar ilk yapılan binada devam etmiş, 1965 yılında bu bina yıkılarak yerine yeni okul binası yapılmıştır Yeni bina yapılıncaya kadar geçen bir yıllık sürede eğitim öğretim köy camisi altında bulunan odada yürütülmüştür 1966 yılında yeni bina eğitim öğretime açılmıştır Kınık İlkokulu adıyla 1947 den 1998 yılına kadar 51 yıl eğitim öğretimin devam ettiği bu binada zorunlu eğitimin 8 yıla çıkmasından sonra Kınık İlköğretim okulu adıyla eğitime devam edilmiş,2003 yılına gelindiğinde ise okul binası fay hattı üzerinde bulunduğu için tekrar yıkılmıştır 2003 ila 2006 yılları arasında Kınık köyü öğrencileri taşıma ile sındırgı ilçesi ve çiçekli beldelerine taşınmıştır 2006 yılında ise şuan eğitim öğretimin devam ettiği bina tamamlanarak hizmete açılmıştır 11 04 2012 tarihinde 6287 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun ile Okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak belirlenmiş olup ilkokul ve ortaokul bir arada eğitim öğretime devam edecektir
Kınık İlköğretim Okulu Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kınık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kınık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kınık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kınık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KINIK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KINIK KÖYÜ
Telefon Numarası: 2665431013
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi: 650417@meb k12 tr
Web Adresi: BALIKESİR - SINDIRGI - Kınık İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|