08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkan Dereli İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli
Türkan Dereli İlköğretim Okulu Hakkında - Türkan Dereli İlköğretim Okulu Tanıtım - Türkan Dereli İlköğretim Okulu Resimleri - Türkan Dereli İlköğretim Okulu İletişim
Türkan Dereli İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Türkan Dereli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Türkan Dereli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Türkan Dereli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Türkan Dereli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Türkan Dereli İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz 21 Eylül 2006 yılında eğitim öğretime açılmıştır 16 635 metre kare alan üzerine kurulu, 10 772 metrekare oyun alanı bulunan eğitim kompleksinde bir anaokulu, bir Anadolu Öğretmen Lisesi ve Türkan Dereli İlköğretim okulu bulunmaktadır Okulumuz eski klor fabrikası alanı üzerine Sayın Sinan Dereli tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışlanmıştır Okulumuzda 598 öğrenci,32 öğretmen,3 idareci bulunmaktadır Okulumuzda 24 derslik, bir yemekhane, iki fen laboratuarı, bir müzik dersliği, bir bilgisayar dersliği, bir görsel sanatlar atölyesi, bir teknoloji ve tasarım atölyesi, spor salonu, jimnastik salonu bulunmaktadır
Türkan Dereli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TÜRKAN DERELİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: SERDAR MAH D100 KARAYOLU KENARI
Telefon Numarası: 2622263030
Faks Numarası: 2622270097
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Türkan Dereli İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|