08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli
Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında - Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri - Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu İletişim
Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında , Kocaeli’de yıkılan evlerin ve işyerlerinin yerine yapılan binaların yerine Bayındırlık Bakanlığınca İzmit’in Kuzeydoğusunda, İzmit İlçesine bağlı Tepeköy Mahallesi sınırları içerisinde yapılmıştır 2002-2003 Eğitim –Öğretim yılında açılmıştır 2003-2004 eğitim – öğretim yılından itibaren taşımalı eğitim kapsamına alınmıştır (Sepetçi,Muratköy,Hacıoğlu ve Kargaköyden öğrenci taşınmaktadır ) İlk yapılışında Bayındırlık-2 diye planlanan okulun adı daha sonra ULUSAL EGEMENLİK İLKÖĞRETİM OKULU olarak resmen verilmiştir Kurucu müdür olarak okula Kasım Danyıldız görevlendirilmiş 1 yıl sonra okul müdürlüğüne Yusuf Çoban atanmış olup halen görevine devam etmektedir
Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ULUSAL EGEMENLİK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Gündoğdu Bayindirlik Kalici Konutlari 13 Ada izmit
Telefon Numarası: 2623292418
Faks Numarası: 2623293706
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|
|