08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çubuk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Resimleri - Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZ
Okulumuz 1928 yılında yapılmış olup ; 48 şube, 4 anasınıfı , 1 fen bilgisi laboratuvarı , 2 bilgisayar laboratuvarı , 1 müzik odası , 1 resim atölyesi , 1 teknoloji tasarım işliği , 1 çok amaçlı toplantı salonu 2 öğretmenler odası , 1 kütüphane , 5000 m2 oyun sahası (voleybol,basketbol,futbol) , 1 kantin’den oluşmaktadır
A , B ve C blok olmak üzere 3 binamız bulunmaktadır Personel sayımız 30 Sınıf Öğretmeni , 26 Branş Öğretmeni , 5 idareci , 2 Hizmetli ve 1 Memur
Okulumuz Yıldırım Beyazıt mahallesinde olup Ankara'ya 40 km ilçe merkezine 500 metre uzaklıkta olup 1 2 3 4 sınıflar öğlenci ,5 6 7 8 sınıflar da sabahçı olarak ikili öğretim yapmaktadır
Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Ankara Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YILDIRIM BEYAZIT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: YİLDİRİM BEYAZİT M ATATÜRK C NO:8
Telefon Numarası: 3128371058
Faks Numarası: 3128384805
E-mail Adresi:252412@meb gov tr
Web Adresi:Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|