08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşağıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bilecik
Bilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Aşağıköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aşağıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağıköy İlköğretim Okulu Hakkında
T C
BİLECİK VALİLİĞİ
AŞAĞIKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
Okulumuz 1977 - 1978 Eğitim ve Öğretim yılında, 3 sınıfı ve 2 öğretmen kadrosuyla köy meydanındaki geçici binada eğitime başlamıştır 1979 - 1980 Eğitim ve Öğretim yılında şu anki alanda yer alan soğuk hava deposu restore edilerek 3 sınıflı bir köy okulu haline getirilmiş ve okulumuz buraya taşınmıştır 1979 ile 1985 yılları arasında ikili öğretim yapılarak eğitime devam edilmiş ve 1986 yılında Milli Eğitim Müdürlüğünce 3 sınıf, 1 müdür odası ve 1 öğretmenler odası içeren ek bina inşa edilmiştir 1989 yılında da okulumuza ana sınıfı açılmıştır 2008 - 2009 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuza 1 adet Bilişim Teknolojileri Sınıfı kurulmuş, voleybol ve futbol sahası yapılmıştır Öğrencilerimize zengin kütüphanemizle, Bilişim Teknolojileri Sınıfımızla, Masa Tenisimizle, Futbol ve Voleybol Sahamızla hizmet vermekteyiz
2008 - 2009 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuz, 1 Müdür Yetkili Öğretmen, 4 Sınıf Öğretmeni, 1 Kadrosuz Usta Öğretici ve 59 kız - 59 erkek öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir
Aşağıköy İlköğretim Okulu Bilecik Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağıköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağıköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağıköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Aşağıköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AŞAĞIKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: AŞAĞIKOY İLKOĞ OK AŞAĞIKÖY
Telefon Numarası: 2282158407
Faks Numarası: 2282158407
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: BİLECİK - MERKEZ - Aşağıköy İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|