08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazneliler İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gazneliler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gazneliler İlköğretim Okulu Resimleri - Gazneliler İlköğretim Okulu Hakkında
TARİHÇE: Gazneliler İlköğretim Okulu, eğitim öğretime 1976-1977 (18 ekim 1976) tarihinde başlamıştır Adını ilk Müslüman Türk devletlerinden olan Gazneliler Devleti’nden almıştır
Okulumuz 1990 yılına kadar bağımsız ortaokul olarak eğitim öğretimini sürdürmüş, 1990-1991 yılından itibaren Gazneliler İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime devam etmektedir

Okulumuz 1976 yılından 1986 yılına kadar İmar İskan Bakanlığı’na ait bir binada eğitim öğretime devam etmiş, 1986-1987 öğretim yılında bugünkü binasına taşınmıştır
Okulumuzda 2004-2005 öğretim yılı 2 dönem itibarıyla OÇEM (otistik çocuklar eğitim merkezi ) açılmıştır
OKULUN ALANI: 13 140 metrekare olup maliye hazinesine aittir 3 katlı 26 derslikli olan okulumuzda 2 okul öncesi sınıfı , 1 Laboratuar, 1’er iş teknik , ev ekonomisi ve resim atölyesi , 1 kütüphane ve çok amaçlı salonumuz, 1 tane bilişim teknolojisi sınıfı vardır Okul aile birliği bürosu bulunmaktadır 3 yönetici odası , 1 öğretmenler odası , 1 psikolojik danışma servisi , 1 büro , 1 hizmetli odası , 1 okul kantini bulunmaktadır
Gazneliler İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gazneliler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gazneliler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gazneliler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gazneliler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: GAZNELİLER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ULUBATLI HASAN MAH M AKİF ERSOYCAD NO:93 SİNCAN ANKARA
Telefon Numarası: 3122720247
Faks Numarası: 3122730303
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: ANKARA - SİNCAN - Gazneliler İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|