08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya
Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu İletişim
Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Arsası hayırsever Ahmet Karacığan tarafından bağışlanmış devlet tarafından yaptırılımış olan okulumuz 1990-1991 eğitim ğretim yılında hizmete açılmıştır Okulumuz 3750 m2 bahçe içinde 525 m2 lik bir alana kurulmuş olup ,lojmanı yoktur 
Okulumuz 17 derslikte 630 öğrenci ile normal öğretim yapmaktadır Okulumuzda 1 müdür 2 müdür yardımcısı 8 branş, 10 sınıf bir anasınıfı öğretmeni, 2 hizmetli olmak üzere toplam 24 personel görev yapmaktadır Okulumuzda bir anasınıfı, bir Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 1 görsel eğitim sınıfı,1 Fen ve Teknoloji Laboratuvarı bulunmaktadır
I- ÖZEL BİR İSİM VERİLMİŞSE SEBEBİ : Ahmet Karaciğan İlköğretim Okulunun yeri Ahmet Karaciğan okul yapımı için Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanmasından dolayı okula AHMET KARACİĞANİLKÖĞRETİM OKULU adı verilmiştir
Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AHMET KARACİGAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BEDİR MAHALLESİ PAŞADAĞ SOKAK NO:12
Telefon Numarası: 3322457874
Faks Numarası: 3322457488
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - facebook
|
|