08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Karatay Konya
Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim
Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz ilk olarak 1936 yılında eğitim öğretime açılmıştır 1978-1979 öğretim yılında beton binada eğitime devam etmiş,2005-2006 öğretim yılında yeni yapılan binada eğitime devam etmektedir 17 derslikli olup bir anasınıfı ve bilişim teknoloji sınıfı mevcuttur
Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KARAASLAN CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Taşra Karaaslan Dede Mah Taşra Karaaslan Cad No:90 Karatay
Telefon Numarası: 3323596530
Faks Numarası: 3323596530
E-mail Adresi: karaaslancumhuriyetioo@gmail c om
Web Adresi: -http://karaaslancumhuriyet com
Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|