Yalnız Mesajı Göster

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtım - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu İletişim

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Afyonkarahisar merkezinde, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde, Ataköy yolunda 12000 m2 arsa içersinde alanı 4700 m2 olan iki katlı bir binadan oluşmaktadır Birinci katında Müdür Yardımcısı odası, 1 hizmetli odası, 1 arşiv, 1 temizlik maddeleri koyma odası, 1 atölye, 1 ana sınıfı, 5 sınıf ve 2 tuvalet bulunmaktadır

İkinci katta 1 Müdür odası, 1 öğretmenler odası, 1 ilkyardım odası, 1 memur odası, 1 çay odası, 1 laboratuvar, 1 bilişim teknolojileri odası, 3 sınıf ile 2 tuvalet bulunmaktadır

Okulumuzda şu anda 231 öğrenci öğrenim görmektedir Okulun 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Memur ve 2 Yardımcı Hizmetlisi vardır 5 Sınıf Öğretmeni, 7 Branş öğretmeni, 1 de formatör öğretmeni vardır

Okulumuz 1978 yılında 4700 m2 alana 1 katlı olarak tesis edilmiş, 2003 yılında ikinci kat ilavesi yapılmıştır Bilgisayar laboratuarında 15+1, idareci odasında 2, Öğretmenler odasında 1,Rehberlik Servisinde 1, memur odasında 1, dersliklerde 4 olmak üzere 24 adet masaüstü, 1 adette dizüstü bilgisayar bulunmaktadırBilgisayarlarda internet bağlantısı vardır Bilgisayarların yanı sıra bir sabit bir de seyyar projeksiyon makinesi ile bir de tepegöz öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur Sınıf öğretmenleri velilerin işbirliği ile sınıflarına bilgisayar ve projeksiyon makinesi almaktadırlar Şu an itibariyle 4 sınıfımızda projeksiyon makinesi vardır

Okulumuz açıldığından bugüne kadar binden fazla mezun vermiş, bu mezunlardan doktor, avukat ve iş adamı çıkanlar olmuştur

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 272 2162949
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Mareşal Fevzi Çakmak Mah Şair Ali Türk Keskin Cad No:57
Okulun Web Adresi: http://afyonyavuzselmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 437663@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri :