08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökçehöyük İlköğretim Okulu Bilgileri Gölbaşı Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Gölbaşı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gökçehöyük İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gökçehöyük İlköğretim Okulu Resimleri - Gökçehöyük İlköğretim Okulu Hakkında
Okulumuzun Tarihçesi
Adını köy merkezinde bulunan tarihi “ Höyük”ten (Tümülüs) alan Çerkezhöyük köyü 1895’li yıllarda kurulmustur 1960 yılından sonra “Gökçehöyük” köyü olarak adı degistirilmistir Adını bulundugu köyden alan okulumuz Gökçehöyük İlkokulu, 1948 yılında 5 derslikli olarak ögretime baslamıstır
1981 yılında GES Komutanlıgı tarafından geçiçi,3 derslikli, prefabrik ortaokul binası yapılmıstır 1981-1982 Egitim –Ögretim döneminde Gökçehöyük Ortaokulu ögretime baslamıstır 1988 yılında MEB tarafından tek katlı,3 derslikli yıgma bina insa edilmistir 1988-1989 Egitim –Ögretim yılında Ortaokul binası olarak ögretime baslamıstır
1997 yılında 8 yıllık kesintisiz egitime geçilmesi nedeni ile bir süre 1948 yılında yapılan 2 derslikli ilkokulun kullandıgı bina, GES komutanlıgının yaptırdıgı 3 derslikli prefabrik bina ve MEB’ nın yaptırdıgı 3 derslikli bina birlikte kullanılmıstır
Tasımalı Egitim kapsamı nedeni ile okulumuz Tasıma merkezli okul olmustur Okulumuzda bulunan ögrenci sayısı arttıgı için kullanılan bina ve alanlar yetersiz kalmıstır Bu olumsuz sartlara ragmen 2001 yılında okulumuz örgencileri, Egitim Teknolojileri ve TRT’nin hazırlamıs oldugu bilgi yarısmasında Ankara 1 si oldu Bu basarı ile yapılan gerekli basvurular dogrultusunda MEB tarafından 2002 yılında 14 derslikli okul insaatına baslandı 15 09 2003 tarihinde yeni okul binamız egitim –ögretime açıldı

Gökçehöyük İlköğretim Okulu Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gökçehöyük İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gökçehöyük İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gökçehöyük İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gökçehöyük İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: GÖKÇEHÖYÜK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Gökçehöyük Köyü Gölbaşı Ankara
Telefon Numarası: 3126122106
Faks Numarası: 3126122292
E-mail Adresi: gokcehoyukioo@hotmail com
http://gokcehoyuk okulweb org/default asp
Web Adresi: Gökçehöyük İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|