08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu İletişim

Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222256363
Okulun Faksı: 2222258889
Okulun Adresi: KİRMİZİ TOPRAK MAH MUSTAFA KEMAL ATATÜRK CAD NO: 85 Odunpazarı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://www fatihsultan meb k12 tr
Okulun E-Posta Adresi: fsmioo@hotmail com
Okulun Müdürü: Suat BAKAY
Okulun Ulaşım Bilgileri: 54 numaralı belediye otobüsü,İstasyona giden belediye otobüslerine binilerek okul durağında inilebilinir
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Resimleri :
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|
|
|