08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mutlukent İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli
Mutlukent İlköğretim Okulu Hakkında - Mutlukent İlköğretim Okulu Tanıtım - Mutlukent İlköğretim Okulu Resimleri - Mutlukent İlköğretim Okulu İletişim
Mutlukent İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mutlukent İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mutlukent İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mutlukent İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mutlukent İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Mutlukent İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz Yenikent Mahallesi Mutlukent siteleri içerisinde Emlak Bankası tarafından yaptırılarak M E Bakanlığına devredilmiştir 1998-99 eğitim öğretim yılında 80 öğrenci ile eğitim öğretime açılmıştır 5394 metrekare üzerine inşa edilen okulumuz 3 kattan oluşmaktadır Okulumuz bünyesinde nizami olarak kapalı spor salonu bulunmaktadır
Mutlukent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MUTLUKENT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: YENİKENT MAH MUTLUKENT İÖO
Telefon Numarası: 2627210214
Faks Numarası: 2627210747
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|
|