08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hürriyet İlköğretim Okulu Karatay Konya
Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hürriyet İlköğretim Okulu İletişim
Karatay Hürriyet İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karatay Hürriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karatay Hürriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karatay Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Karatay Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Hürriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Oklumuz 1961 yılında hizmete girmiş 1987 yılında Ahmet Haşhaş adlı hayırsever tarafından 7 derslikli ek bina yapılmış, eski bina kullanılamaz olunca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 derslikli yeni bina 2005 yılında yapılmıştır 32 derslik ve iki binada Eğitim öğretime devam edilmektedir
Hürriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KARATAY HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: SELİM SULTAN MAH SELİM SULTAN CAD TAKVİM SK NO:5
Telefon Numarası: 3323570203
Faks Numarası:
E-mail Adresi: hurriyet42@hottmail com
Web Adresi: - http://karatayhürriyetioo meb k12 tr
Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|