Yalnız Mesajı Göster

Sühendan Kürklü İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sühendan Kürklü İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Erişim Bilgileri - Sühendan Kürklü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sühendan Kürklü İlköğretim Okulu Resimleri - Sühendan Kürklü İlköğretim Okulu Hakkında

MİSYONUMUZ

Öğrencilerimizi, bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış bireyler olarak yetiştirmek

VİZYONUMUZ

Eğitim öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ile Türkiye?nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak

DEĞERLERİMİZ

İletişim ? Paylaşım

Gelişim

Yaratıcılık ve Üretkenlik

Öncülük ve Liderlik

Sorumluluk ve Duyarlılık

Şeffaflık ? Güven ? Özgüven

Kendini Gerçekleştirme

Atatürkçü Düşünce

Vatanseverlik ve Milli Değerlerimiz

İletişim ? Paylaşım

Kurum içindeki ve dışındaki tüm paydaşlarımız karşılıklı olarak tutarlı ve sürekli bir biçimde bilgi ve deneyimlerini paylaşırlar; öneri sistemlerine etkin olarak katılırlar

Tüm paydaşlar arasında uyumlu bir bağ kurulacak şekilde iletişim kanalları oluşturulur; ?Açık Kapı? politikası uygulanır

Çalışanlar arasında oluşturulan güven ortamı ile görüş ve önerilerin paylaşımı sağlanır
Ekip çalışması önemsenir ve buna uygun ortamlar yaratılır

Öncülük ve Liderlik

Sincan İlköğretim Okulu eğitim sektöründe yenilikçi uygulamalarıyla Sektöre örnek olur Sektöründe yol gösterici, güdüleyici ve ışık tutucudur

Sincan İlköğretim Okulu sağlanan fiziksel çevre koşulları ve çok yönlü olanaklarla öğrencilerinin kendilerini geliştirebileceği bir öğrenme merkezi kimliği ile başka okullara örnek ve önder olur

Okulumuz sektörde öncülük ederken; liderlerimiz de yeni fikirlerini ve hayallerini uygun ortamlara taşıyan, paylaşan, girişimleri ile gruplara örnek olan ve onları yüreklendiren kişilerdir

Sorumluluk ve Duyarlılık

Sincan İlköğretim Okulu çalışanları ve öğrencileriyle bir bütün olarak,

Görevlerini ve sorumluluklarını bilen, yerine getiren,

Kültürel ve etik / insani değerlere sahip çıkan,

Çevresindeki kişilere ve toplumsal olaylara karşı duyarlı,

Çevre bilincine sahip bireylerdir

Şeffaflık ? Güven ? Özgüven

Sincan İlköğretim Okulu , uzman kadrosu ve yarattığı öğretim ortamlarıyla paydaşlarına karşı taahhütlerini yerine getirdiği için güvenilir bir kuruluştur

Tüm paydaşlarında güven sağlamayı temel ilke kabul eden Sincan İlköğretim Okulu yaşamı seven, kendisiyle barışık, özgüveni gelişmiş bireyler yetiştiren eğitim? öğretim programları uygulanır

Gelişim

Sincan İlköğretim Okulu çalışanları ve öğrencileri;

Okuduklarını, duyduklarını ve gördüklerini araştırıp sorgulayarak değerlendiren, çağının yeniliklerini takip eden ve uygulayan, ortak hedefler doğrultusunda süreç ve sonucu gözden geçirerek benimseyen bireylerdir

Okullarımızda, öğrencilerin sosyal beceri ve akademik gelişimlerine fırsat veren eğitim ? öğretim ortamları yaratılır

Yaratıcılık ve Üretkenlik

Sincan İlköğretim Okulu çalışanları bilgi birikimlerini etkin şekilde kullanarak, alanlarındaki yenilikleri izlerler

Yapılan özgün çalışmalar değerlendirilir, kullanılır ve gözden geçirilir, gerektiğinde iyileştirmeler yapılır

Nitelikli çalışmaların sürekliliği sağlanır

Öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmek ve yaratıcı çalışmalarını desteklemek amacıyla uygun ortamlar yaratılır

Kendini Gerçekleştirme

Sincan İlköğretim Okulu ?nda öğrenciler için kendini gerçekleştirmelerine fırsat yaratacak ortamlar hazırlanır
Bu çerçevede öğrencilerin;

Özgüveni gelişmiş, sorumluluk ve haklarının bilincinde, insani değerleri benimseyen ve yaşantısına yansıtan,

Bireysel donanımının ve gereksinimlerinin farkında olarak doğru seçimler yapabilen ve kendisine uygun/gerçekçi hedefler koyabilen,

Hem kendisi, hem de başkaları hakkında olumlu, gerçekçi ve tutarlı düşüncelere sahip,

İlgi ve yetenekleri doğrultusunda üretken ve yaratıcı bireyler olarak yetiştirilmesi amaçlanır

Öğrencilere tüm bu özellikleri kazandırmak amacıyla Sincan İlköğretim Okulu , çalışanlarına kendilerini geliştirmeleri için uygun ortamlar hazırlar

Atatürkçü Düşünce

Sincan İlköğretim Okulu Milli Eğitim Temel Kanunu?nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde ilköğretim ve ortaöğretim düzeyinde, kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve milletini seven, laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti?nin temel niteliklerine ve Atatürk İlkeleri?ne bağlı çağdaş gençler yetiştirmeyi amaçlar

Sühendan Kürklü İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sühendan Kürklü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sühendan Kürklü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sühendan Kürklü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sühendan Kürklü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: SÜHENDAN KÜRKLÜ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: AKŞEMSETTİN MH FİGEN SK NO:10 SİNCAN ANKARA

Telefon Numarası: 3122760294

Faks Numarası: 3122715883

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - SİNCAN - Sincan İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla