08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Şereflikoçhisar Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Şereflikoçhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında
Okul Müdürü
VİZYONUMUZ
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız
MİSYONUMUZ
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olarak kabul edilir Okulumuzda her veli çocuğuna öğrenme için her türlü fırsatın verildiğine inanır Okulumuzda hem öğretmenler, hem öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanır Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır Okulumuzda çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olur Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmazlar ve gerekenleri yerine getirmekte endişe duymazlar
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Ankara Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KALE MAH CUMHURİYET CAD NO:1 ŞEREFLİKOÇHİSAR/ANKARA
Telefon Numarası: 3126871786
Faks Numarası: 3126877700
E-mail Adresi:704544@meb k12 tr
Web Adresi: ANKARA - ŞEREFLİKOÇHİSAR - Cumhuriyet İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|