08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gaziler İlköğretim Okulu Merkez Antalya
Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Gaziler İlköğretim Okulu Hakkında - Gaziler İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gaziler İlköğretim Okulu Bilgileri
GENEL BİLGİLER
Okulun Adı: Gaziler İlköğretim Okulu
Adresi :Gaziler Köyü 07290 Antalya
Amaçları :Yasa ve yönetmeliklerde belirlenen Milli Eğitim genel ve özel amaçlarına uygun Türkiye Cumhuriyetinin temel kazanımlarına sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, Evrensel değerlerle örtüşen “ Bilgi Toplumuna uygun öğrencilerinin yetiştirildiği lider bir okul olma” stratejisini gerçekleştirmeye çalışır
Öğretim Şekli :Tekli Müdürü :Ahmet TEKE
Okutulan Yabancı Diller:İngilizce Kitaplıktaki Kitap Sayısı:1562
Telefon Numaraları 0242)4343254 (Faks):4343254
OKULUN BİNA DURUMU
Okulumuzun Bina özellikleri:Okulumuz iki binadan oluşmaktadır Odun sobası ve klima sistemiyle ısınmaktadır Elektrik şebekesi vardır Suyu köy şebekesine bağlıdır
Derslik ve Laboratuarlar: Eski binada 2 derslik, yeni binada Ana Sınıfı, Fen Laboratuarı, Bilgi Teknoloji sınıfı, Teknoloji tasarım atölyesi dahil 6 derslik toplamda ise 18 derslik bulunmaktadır Okulumuzda ayrıca 2 yönetim odası, 2 öğretmenler odası, 1 memur odası, okul kantini ve bir de çok amaçlı salon bulunmaktadır
MÜDÜRLERİMİZ
ADI SOYADI YILLAR
Sami EREN 1966-1968
Ali GÜLDALI 1969-1975
Mehmet BÜYÜKDURAK 1976-1978
Hüsmen DİŞÇIKARAN 1979-1980
Osman OKO 1981-1987
Mahmut KOCABAŞ 1988-2005
Nuray KOCABAŞ 2006-2007
Erol KOCABABA 2007-2008
Ahmet TEKE 2009-Devam Ediyor
Gaziler İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gaziler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gaziler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gaziler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gaziler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: GAZİLER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: GAZİLER KÖYÜ ORTA MAH ANTALYA
Telefon Numarası: 2424343254
Faks Numarası: 2424343254
E-mail Adresi:Bilgi Yok
Web Adresi: Gaziler İ Ö O
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|