08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kesecik İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir Konya
Kesecik İlköğretim Okulu Hakkında - Kesecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Kesecik İlköğretim Okulu Resimleri - Kesecik İlköğretim Okulu İletişim

Kesecik İlköğretim Okulu Konya Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kesecik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kesecik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kesecik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kesecik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Kesecik İlköğretim Okulu Tarihçesi:
1932 Yılında Eğitim Öğretime açılmış birleştirilmiş sınıflarla eğitim öğretime devam etmiş 1956 yılında 3 derslik ek bina yapımına başlanmış 1959 yılında 5 derslik ile müstakil müdürlük statüsüne geçilmiş 1989-1990 eğitim öğretim yılında ortaokul açılmış, 16 8 1997 tarihinde çıkan 4306 sayılı kanun gereği 5 yıllık ilkokul ve 3 yıllık ortaokul kaldırılarak 8 yıllık zorunlu temel eğitime geçilmiştir
Okulumuzda 1 Kademe ve 2 Kademe olarak devam eden eski ilkokul ve ortaokul 1998-1999 eğitim öğretim yılında birleştirilmiş ve tek müdürlük altında toplanmıştır Aynı zamanda okulumuz taşıma merkezi statüsüne alınmış, Kumluca ve Kuran Köyü öğrencileri 4 Sınıftan itibaren okulumuzda eğitim öğretim görmektedirler
Okulumuzun bünyesinde 2000-2001 eğitim öğretim yılında Anasınıfı açılmış ancak öğretmen olmadığından eğitim öğretim yapılamamıştır 2001-2002 eğitim öğretim yılında 24 öğrenci ile eğitim öğretime başlanmıştır
Kesecik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KESECİK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KESECİK KASABASI
Telefon Numarası: 3325954010
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kesecik İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için
|