08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Merkez Amasya
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında

Okulumuzun Tarihçesi
1957/1958 öğretim yılında Atatürk İlkokulu bünyesinde açılmıştır
Amasya'da doğan şehzade ve 9 Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim'in adı verilmiştir
1959/1960 öğretim yılının başından 28 Ekim 1963 tarihine kadar Üçler İlkokulu bünyesinde faaliyet göstermiştir
26 Ekim 1963 tarihinde yapımı tamamlanan bu binada faaliyetine başlamış, 1976/1977 öğretim yılında ikili eğitime geçilmiştir
Bünyesinde 1977 yılında anasınıfı, 1983 yılında özel sınıf açılmıştır
Valilik Makamının 16 Haziran 1995 ve 14689 sayılı onayı ile İLKÖĞRETİM OKULU’NA dönüştürülmüştür
1997/1998 öğretim yılı sonunda ilk mezunlarını vermiştir
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Amasya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yavuz Selim İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Gökmedrese Mah Elmalı Sok N0: 1 - Amasya
Telefon Numarası: 3582181391
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi:353119@meb k12 gov tr / 353119@mynet com
Web Adresi : Yavuz Selim İlköğretim Okulu
http://www amasyayavuzselimioo meb k1 2 tr/

Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|