08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Karatay Konya
Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Aydın İlköğretim Okulu İletişim

Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mustafa Aydın İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mustafa Aydın İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mustafa Aydın İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mustafa Aydın İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz 1995 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır, halen eğitim ve öğretime devam etmektedir Adını arsasını bağışlayan Mustafa Aydın isimli hayırsever vatandaşımızdan almıştır
1 Binadan oluşan okulumuz bünyesinde 14 derslik, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yrd Odası, 1 Memur Odası , 1 BT Sınıfı,1 Öğretmenler Odası ,1 Çay Odası, 1 Kütüphane ve 14 Tuvalet mevcuttur Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yrd , 16 Öğretmen ve 1 Hizmetli görev yapmaktadır
Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MUSTAFA AYDIN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ULUBATLI HASAN MAH SIRAÇ GULŞEN SK NO 14
Telefon Numarası: 3322371819
Faks Numarası:
E-mail Adresi: mustafaaydinioo@gmail com
Web Adresi: - http://mustafaaydinioo meb k12 tr
Mustafa Aydın İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|