08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evrenosbey İlköğretim Okulu Bilgileri Şarköy Tekirdağ
Şarköy Evrenosbey İlköğretim Okulu Hakkında - Evrenosbey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Evrenosbey İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Evrenosbey İlköğretim Okulu Resimleri

Evrenosbey İlköğretim Okulu Tekirdağ Arköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Evrenosbey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Evrenosbey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Evrenosbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Evrenosbey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: EVRENOSBEY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: EVRENOSBEY İLKOĞRETİM OKULU
Telefon Numarası: 2825181151
OKULUMUZUN TARİHÇESİ
Okulumuz 1961-62 Eğitim Öğretim yılında 5 derslik olarak açılmıştır 1962 yılında depo olarak ek bina yapılmıştır Halen depo olarak yapılan binada 2 şube olarak Anasınıfımız eğitim öğretime devam etmektedir
1991 yılında 21 derslikli yeni binası hizmete girmiştir
26 Şube, 25 derslik, 1 Kütüphane, 1 Bilgisayar Laboratuarı, 1 Fen Laboratuarı, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Kantin, 1 Öğretmenler Odası, 1 Müdür Odası, 2 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Memur Odası, 1 Spor Odası, 2 Öğrenci Soyunma Odası, 1 Rehberlik Odası, 1 Arşiv, ve Kalorifer Dairesi mevcuttur
VİZYONUMUZ
Eğitim, kültür, sanat ve spor merkezi olarak Türk Millî Eğitim sistemi için model bir eğitim kurumu olmaktır
MİSYONUMUZ
Öğrencilerimizi;
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, demokratik tutum ve davranışlar kazanmış, kendine güvenen ve özgür düşünen, toplumsal, millî ve manevi değerleri özümsemiş ve davranış haline getirmiş, bilim ve teknoloji ile iç içe, başarılı bireyler yetiştirmek için varız
Detaylı Bilgi için Tıklayınız
webrehberi biz
|
|
|