08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çayyolu Köyü Hacı İbrahim Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çayyolu Köyü Hacı İbrahim Aydın İlköğretim Tanıtımı - Çayyolu Köyü Hacı İbrahim Aydın İlköğretim Resimleri - Çayyolu Köyü Hacı İbrahim Aydın İlköğretim Hakkında
Çayyolu Köyü Hacı İbrahim Aydın İlköğretim Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çayyolu Köyü Hacı İbrahim Aydın İlköğretim öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çayyolu Köyü Hacı İbrahim Aydın İlköğretim resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çayyolu Köyü Hacı İbrahim Aydın İlköğretim öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çayyolu Köyü Hacı İbrahim Aydın İlköğretim öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇAYYOLU KÖYÜ HACI İBRAHİM AYDIN İLKÖĞRETİM
Adresi: Çayyolu Köyü 8 Cad No:78
Telefon Numarası: 3122353655
Faks Numarası: 3122353341
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Çayyolu Köyü Hacı İbrahim Aydın İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|