08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlıcalar Kamışlı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl
Bingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları İlköğretim Okulları - Ilıcalar Kamışlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ilıcalar Kamışlı İlköğretim Okulu Resimleri - Ilıcalar Kamışlı İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZ
Okulumuz,2005 Kasım ayında Eğitim-Öğretime açılmıştır Beş sınıf öğretmeni ve iki usta öğretici çalışmaktadır Dersliklerin yetersiz oluşundan dolayı ikili öğretim yapılmaktadır İl merkezine uzaklığı 20 km’dir Ulaşım sorunu yoktur Kaplıca suyuyla ünlü ılıcalar beldesindedir…
Ilıcalar-kamışlı İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ilıcalar-kamışlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ilıcalar-kamışlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ilıcalar-kamışlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ilıcalar-kamışlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ILICALAR-KAMIŞLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ILICALAR BELDESI
Telefon Numarası: Bilgi Yok
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi: 964849 meb k12 tr
Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Ilıcalar-Kamışlı İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|