08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yarışlı İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar
Yarışlı İlköğretim Okulu Hakkında - Yarışlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yarışlı İlköğretim Okulu Resimleri - Yarışlı İlköğretim Okulu İletişim

Yarışlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1947 yılında ilk olarak açılmış olup eğitmenlerle eğitim verilmiştir 1953 yılında okulumuz ilk mezunlarını vermiştir
1952 yılından 1997-1998 eğitim ve öğretim döneminde temel eğitimin 8 yıla çıkması nedeni ile 5 sınıfı bitirenlere 5 sınıftan sonra son olarak diplomaları vermiştir 1998-1999 döneminde 6 sınıfları Atatürk İlköğretim Okuluna nakil göndermiştir 1999-2000 Eğitim ve Öğretim döneminde 8 yıllık temel eğitim okulumuz bünyesinde açılmış olup halen 2,3,4,5,6,8 sınıflar 1’er Ana Sınıfı, 1 Sınıf ve 7 sınıflar 2 şer şubesi bulunmaktadır
2005-2006 Öğretim yılından itibaren okulumuz bünyesinde anasınıfı açılmıştır Okula köyün ismi verilmiştir
b) Okulun özellikleri : Okulumuz gündüzlü ve ikili öğretim vermektedir 
c)Okutulan seçmeli dersler: 1,2,3 sınıflarda; serbest etkinlikler dört ders saati 4, 5 sınıflarda; serbest etkinlikler 3 ders saati 6,7,8 sınıflarda; yabancı dil bir ders saati , 8 Sınıflarda Vatandaşlık dersi 1 saat seçmeli ders olarak okutulmaktadır
d) Öğrenci başarıları: 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılında 28 öğrenciden 14 öğrenci SBS girdi ek yerleştirmelerle beraber 11 öğrencimiz bir orta öğretim kurumunu yerleşmiştir
1 Dönem 17 Teşekkür,28 Takdir, İkinci Dönem; 20 Teşekkür, 34 Takdir,Dönem Sonunda ; 11 Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir Yıl sonunda başarı oranımız hedeflenen seviyededir
Yarışlı Köyü Şuhut ilçesine 9 km mesafededir Okulumuzun ilçe merkezine öğretmen servisi vardır
Yarışlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut
Okulun Telefonu: (272) 732 10 01
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Yarışlı Köyü
Okulun Web Adresi: http://yarisliioo meb k12 tr/
Okulun E-Posta Adresi: 414448@meb k12 tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Yarışlı İlköğretim Okulu Resimleri :