08-20-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Geyikli İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine Çanakkale
Geyikli İlköğretim Okulu Hakkında - Geyikli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Geyikli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Geyikli İlköğretim Okulu Resimleri

Geyikli İlköğretim Okulu Çanakkale Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Geyikli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Geyikli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Geyikli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Geyikli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: GEYİKLİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Hürriyet Mah Okul Cad Geyikli Ezine / Çanakkale
Telefon Numarası: 2866385015
Faks Numarası: 2866385007
Vizyon:
*Okulumuzdaki herkes en iyiye ulaşmak için çalışmalıdır
*Okulumuzu fiziksel ve donanım açısından daha iyi hale getirebilmek için çevre ve okul imkanları en iyi şekilde kullanılmalı,
Okul-Aile Birliği ise bu amaç doğrultusunda daha aktif hale getirilmelidir,
*Öğrencilerin başarılarının artırılması doğrultusunda veli-okul işbirliği artırılmalıdır,
*Okulda sosyal etkinlik çalışmalarına daha fazla önem vermek suretiyle,öğrencilere olumlu davranış kazandırılmalıdır ve bu hususta öğrencilerin çevre imkanlarından en iyi şekilde yararlanmaları sağlanmalıdır
*Okulu tamamlayan her öğrenci hedeflerinin en üst seviyesine ulaşmalı ve çevresinde sevilen ve saygı duyulan bir birey olmalıdır
Misyon:
Geyikli İlköğretim Okulu olarak bizler;
Tüm öğrencilerimize, sahip oldukları becerileri geliştirmek ve bilgiye ulaşmak için izlenmesi gereken yolları öğretmek
Onların;
*Cumhuriyeti,Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş,
*Özgüvenini kazanmış,yapabileceklerinin ve yapamayacaklarının farkında olan,
*Yaşadığı toplumun bireyi olarak,gerekli bilgi ve beceriye sahip,
*Yaşadığı ülkeyi ve tüm insanları sevebilen,
*Yeniliklere ve değişime açık,
*İyiyi kötüden,doğruyu yanlıştan ayırma yeteneğine sahip,
*Tutum ve davranışlarıyla topluma örnek olabilen,
Bireyler yetiştirmek için varız
Detaylı Bilgi için Tıklayınız
webrehberi biz
|