08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Serinhisar Denizli
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Serinhisar Atatürk İlköğretim Okulu; Denizli ili, Serinhisar İlçesi Merkezinde, Aşağı Mahalle İstiklâl
Caddesi üzerindedir İlk ismi Şair Eşref İlkokuludur
Okulumuz iki ayrı binadan oluşmuştur 1955 yılında yapımına başlanan 1 bina 6 derslikli 1957–1958 yılında Şair Eşref İlkokulu olarak eğitim öğretime açılmıştır 1994 yılında yapımına başlanan 18 derslikli 2 bina 1997 yılında tamamlanarak 1997–1998 öğretim yılından itibaren zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasını düzenleyen 4306 Sayılı yasanın yürürlüğe girmesi ile “İlköğretim Okulu'na” dönüştürmüş Valilik Makamının 30 07 1997 tarih ve 311/17950 sayılı oluru ile Atatürk İlköğretim Okulu olarak ismi değiştirilerek yeni ufuklara doğru açılan değişik bir misyon üstlenmiştir
Okulumuz şu anda; on sekiz derslik, bir fen laboratuarı, bir teknoloji sınıfı, bir çok amaçlı salon, bir öğretmenler odası, iki idareci odası, bir Memur odası, bir kütüphane, bir spor odası, bir Hizmetli odası ve bir arşiv odası bulunmaktadır Bir müdür, bir müdür yardımcısı, onüç sınıf, yedi branş, bir anasınıfı öğretmeni, Dört yüz yetmiş bir öğrenci ve kadrolu bir Memur üç hizmetli ile eğitim öğretim hizmetlerini etkin bir biçimde sürdürmektedir
Okulumuzda halen 288 kız, 244 erkek olmak üzere 532 öğrencimiz eğitim ve öğretim görmektedir
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Serinhisar
Okulun Telefonu: 258 5915828-5913012
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Aşağı Mah İstiklâl Cad No:1
Okulun Web Adresi: http://serinhisarataturkioo meb k12 t r/
Okulun E-Posta Adresi: 401201@meb k12 tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri :