08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu Çanakkale
Çanakkale Gelibolu Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu - Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri

Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Çanakkale Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gazi Süleymanpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: GAZİ SÜLEYMANPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Hocahamza Mah Okul 1 Sok No:8/
Telefon Numarası: 2865661072
Faks Numarası: 2865669345
Okulumuzun Tarihçesi ;
Okulumuz Gazi Süleyman Paşa İlköğretim Okulu 1927 yılında Anaokulu olarak eğitime açılmıştır 1929 yılında 4 sınıfı ilkokul haline getirilmiştir 1949 yılında 2 derslik ilave edilerek 5 sınıflı olmuştur 1976 yılında bina yıkılarak 8 derslikli bina inşaa edilmiştir Soba ile ısıtılan okula ek kalorifer kısmı ilave edilerek kalorifer tesisatı döşenmiştir
1997-1998 Öğretim yılında İlköğretim kesintisiz 8 yıla çıkarılmıştır
Bina ihtiyaca cevap vermediğinde Çanakkale İl Özel İdaresinin finanse etmiş olduğu binanın temeli 12 Ağutos 2005 tarihinde atılmış olup, 6 ay gibi kısa zamanda bitirilerek 2005-2006 Öğrenin yılının ikinci dönemi Şubat ayında faaliyete geçmiştir
Detaylı Bilgi için Tıklayınız
webrehberi biz
|
|
|