08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtım - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu İletişim
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz 1988- 1989 öğretim yılında, 3 derslik ve iki idari odalı olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim ve öğretime açılmıştır
1990-1991 yılında Okulumuzda bir kat ilave yapılarak derslik sayısı 8’e çıkarılmıştır
1997 yılında 8 derslikten ibaret olan ek inşaata başlanmış olup, 2000 yılında tamamlanmıştır Okulumuz toplam 16 derslikle eğitim öğretime 2003-2004 eğitim öğretim yılına kadar devam etmiştir
Okulumuzun çevresinde yapılaşma devam ettiğinden, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2003-2004 eğitim öğretim yılında 16 derslik ek bina yapılarak hizmete girmiştir
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Mimar Sinan Mah Burç Sok Körfez Kocaeli
Telefon Numarası: 2625281781
Faks Numarası: 2625289871
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|
|