08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yanköy İlköğretim Okulu Serik Antalya
Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Yanköy İlköğretim Okulu Hakkında - Yanköy İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Serikteki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yanköy İlköğretim Okulu Bilgileri
OKULUMUZUN TARİHÇESİ
1974-1976 yılları arasında,şimdiki okulumuzun inşaatı yapılmıştır 1978-1979 eğitim öğretim yılında ortaokul kısmı da faaliyete geçmiştir 1990-1991 eğitim öğretim yılında pilot uygulama olarak ilköğretim okulu statüsüne kavuşmuştur Şu anda taşıma merkezli ilköğretim okulu statüsündedir
İkinci kademede, 2005 Ocak ayından itibaren kürsü sistemine geçilmiştir Fen-Matematik,Sosyal Bilgiler-Bilgisayar,Türkçe-İngilizce,İş Eğitimi sınıfları oluşturulmuştur
Öğretmenimiz Sevda BAYDAR ve eşi tarafından,1 Kademede 5/A sınıfı teknoloji sınıfına dönüştürülmüştür
Okulumuzda bigisayar,VCD,televizyon,tepeg öz gibi teknolojik araçlar kullanılarak eğitim öğretim verilmektedir
Okulumuzda,öğretmenlerimizin desteğiyle kurulan okul kütüphanesinden,öğrencilerimiz her zaman faydalanabilmektedir
Fen Bilgisi dersleri,laboratuvar ortamında yürütülmektedir
Yanköy İlköğretim Okulu Antalya Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yanköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yanköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yanköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yanköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YANKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: YANKÖY KÖYÜ
Telefon Numarası: 2427168250
Faks Numarası: 0(242) 716 80 32
E-mail Adresi:gkucukayaz@mynet com
Web Adresi : Yanköy İ Ö O
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|