08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Murat İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl
Bingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Murat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Murat İlköğretim Okulu Resimleri - Murat İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZUN TARİHÇESİ:Okulumuz Yukarı Akpınar İlköğretim okulu olarak hizmete girmiş olup,binası yenilendikten sonra Murat İlköğretim okulu adını almıştır 1983 yılında 3 derslik ve 2 idare odasından oluşan tek katlı bina şeklinde yapılıp aynı yıl eğitim öğretime başlamıştır 1998 yılında esk binası yeterli olmadığı için yıkılarak günümüzdeki şekliyle 16 derslikle 3 katlı bina yapılmıştır Yapılan binamız 1998-1999 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır Milli Eğitim komisyonu 24 09 1997 tarihi ve 1 nolu toplantısında aldığı kararla ,ilimiz sınırları içerisinden akan Murat nehrinden esinlenerek okulumuzun adı Murat İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

FİZİKSEL ÖZELLİKLER: Okulumuz betonarme ve 3 katlıdır 16 derslik olup binamızda araç-gereç odası ,Müdür Odası,Müdür Yardımcısı Odası,Bilgisayar Laboratuvarı,Rehberlik Odası,Fen Laboratuvarı ,Anasınıfı,Etüt Sınıfı,Kütüphanesi bulunmaktadır
Murat İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Murat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Murat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Murat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Murat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MURAT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yeni Mahalle Fevzi Çakmak Caddesi /Merkez
Telefon Numarası: (0 426) 213 22 84
Faks Numarası:
E-mail Adresi: bingolmuratilkogretim@hotmail com
Web Adresi: http://www bingolmuratilkogretim meb k12 tr/
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|