08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sancak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl
Bingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Sancak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sancak İlköğretim Okulu Resimleri - Sancak İlköğretim Okulu Hakkında

SANCAK İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ
1971 yılında köylünün çalışmasıyla okul yapımı başlamış, Hakim Ümit ortaokulu (Umut Ortaokulu) olarak açılmış, 1972 yılında Sancak Ortaokulu Adını almıştır Eğitim öğretimin sekiz yıl zorunlu olması ile Sancak İlköğretim Okulu adını almıştır şu anda 164 öğrenci mevcudu olan okulumuzda ana sınıfı dahil her sınıftan bir şube mevcut, öğretmen sayısı 12 , 1 memur ve 1 hizmetli ile eğitim öğretim hizmeti devam etmektedir
Sancak İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sancak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sancak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sancak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sancak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SANCAK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: SANCAK BELDESİ HOŞKAR MAH
Telefon Numarası: 4262423217
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: Bilgi YokBİNGÖL - MERKEZ - Sancak İlköğretim Okulu
OKULUMUZUN MİMARLARI

Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|