08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sancaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl
Bingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Sancaklı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sancaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Sancaklı İlköğretim Okulu Hakkında

SANCAKLI iLKÖĞRETİM OKULU
Okul Kodu
849167
Okul Müdürü
Mehmet Nurullah ŞERANOĞLU
Telefon 0 426 214 71 76
Fax ---------
E-Posta 849167@meb k12 tr
İnternet Adresi sancakli12 meb k12 tr
Adres Sancaklı Köyü Merkez /Bingöl
PERSONEL BİLGİLERİ
Müdür Yardımcısı --------
Öğretmen Mehmet Nurullah ŞERANOĞLU
Memur --------
Yardımcı Hizmetli --------
ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI
Şube Sayısı 5
Öğrenci Sayısı 20
BİNA BİLGİLERİ
Derslik Sayısı 1
Atölye ve İşlik Sayısı -------
Fen Laboratuarı -------
BT Sınıfı -------
Konferans Salonu -------
Spor Salonu -------
Yemekhane -------
Misafirhane -------

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Adeti 1 Adet
Lojman Bilgisi Ağır Hasarlı Kullanılamıyor
İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK
İl Merkezine Uzaklık 11 km
İlçe Merkezine Uzaklık ------
YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
Tarihi:
1964 yılında devlet köylü işbirliğiyle yapılmıştır Okul 2 büyük deprem atlatmış ve aldığı hasarlarla o tarihten günümüze ulaşan köydeki tek yapıdır Çeşitli sebeplerden dolayı uzun yıllar kapalı kalan okul 2001 depreminden sonra köye geri göçün başlamasıyla tekrar açılmıştır
Fiziki Durum
   1964 yılında 1800 m2 lik bir alan olan köyün en tepe noktasına 1 okul binası, 1 lojman ve 1 lavabo inşa edilmiştir
    Okul binası 80 m2 olup 1 sınıf, 1 idareci odası 1 de depo olarak yapılmıştır
    Lojman ise 35 m2 olup 2 oda, banyo ve tuvaletten oluşmaktadır
    Yine bu binalardan bağımsız 2 tuvalet ve 1 depo barındıran 8 m 2 lik bir lavabo okul arazisinde yer almaktadır
     Okul arazisi başlangıçta üçgen şeklinde iken köylü kadastro işbirliğiyle hem küçülmüş hem de bugünkü biçimsiz şeklini almıştır
    Malzemelerin olmasına rağmen çeşitli sebeplerden okul arazisi bir türlü çevrilemediği için açık ve korunaksız durumdadır
Sancaklı İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sancaklı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sancaklı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sancaklı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sancaklı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SANCAKLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Sancakli Köyü Bingöl
Telefon Numarası: 4262132409
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Sancaklı İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|