08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alamut İlköğretim Okulu Bozdoğan Aydın
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Alamut İlköğretim Okulu Tanıtımı - Alamut İlköğretim Okulu Hakkında - Aydın Bozdoğan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Alamut İlköğretim Okulu Resimleri
Okulumuz 1943 yılında köy içindeki kule binasında eğitim öğretime başlamıştır 1946 yılında bu günkü yerine taşınmıştır
1961 yılında 3 derslikli bir bina yapılmış bugün depo spor odası ve yemekhane olarak kullanılmaktadır
1966 yılında 6 derslikli bina yapılmıştır Bu gün anasınıfı,matematik,teknoloji tasarım,Sosyal Bilgiler,1/A sınıfları ,ile depo ve arşiv olarak hizmet vermektedir
2001 yılında 8 derslikli yeni bir bina yapılmış olup,bu gün 2/A ,3/A,4/A,5/A, Türkçe,İngilizce,Fen ve Teknoloji sınıfları ,idare odaları,öğretmenler odası,hizmetli odası,Bilişim Teknolojileri ve çok amaçlı salon olarak hizmet vermektedir
Okulumuz bu gün 14 derslik , 14 personel ile 113 öğrenciye hizmet vermektedir
Alamut İlköğretim Okulu Aydın Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alamut İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alamut İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alamut İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Alamut İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ALAMUT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Alamut Köyü Bozdoğan Aydin
Telefon Numarası: 2564347020
Faks Numarası: 0 (256) 434 70 20
E-mail Adresi : 254065@meb k12 tr
Web Adresi: Alamut İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|