08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayrak İlköğretim Okulu Menderes İzmir
Bayrak İlköğretim Okulu Hakkında - Bayrak İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayrak İlköğretim Okulu Resimleri - Bayrak İlköğretim Okulu İletişim

Bayrak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
EĞİTİM FELSEFEMİZ;
Okulumuzun temel amacı; ülkesine yararlı birer birey, çağın gereksinimlerine cevap verecek Atatürk İlke ve İnkılapları
çizgisinden ayrılmayan öğrenciler yetiştirmektir
HEDEFLERİMİZ ;
Bayrak İlköğretim Okulu olarak;
Bilime dayalı, araştırmacı, gözlemleyen sonucu yorumlayan hipotez kuran öğrenciler yetiştirmek
Saplantılardan uzak gözlem ve sonuçlara dayalı bilimsel gelişmelerin; teknolojiye, topluma ve çevreye etkilerini sezen, bunları değerlendiren bireyler haline getirmek
Öğrencilerimiz çevreyi ve doğal kaynakları tanıma, sevme, kloruma bilincini kazandırmak
Yapacakları etkinliklerde bilgiye ulaşmaları, yaptıkları uygulamaları günlük yaşantılarına yansıtmaları için onlarla el ele çalışmak
Sağlam kişiliği olan, sevgiyle davranan, çevresine duyarlı, paylaşmayı bilen bireyler yetiştirmek
Atatürk ilkeleri ışığında yurdunu seven, milli değerleri savunan, Atatürkçü düşünce doğrultusunda gençler yetiştirmek
Yine buna bağlı olarak öğrencilerine gelişen dünyayı yakalama şansı vermek, çağdaş, özgüvenli ve yaratıcı bireyler yetiştirmek ve onlarla Ulu Önder Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyete ulaşmak temel vizyonumuz olmuştur
Bayrak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes
Okulun Telefonu: 232 7827010
Okulun Faksı: 232 7821188
Okulun Adresi: KEMALPAŞA MAH
Okulun Web Adresi: http://www menderesbayrak meb k12 tr/
Okulun E-Posta Adresi: 963724@meb k12 tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok