08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Piyalepaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli
Piyalepaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Piyalepaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Piyalepaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Piyalepaşa İlköğretim Okulu İletişim
Piyalepaşa İlköğretim Okulu Kocaeli Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Piyalepaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Piyalepaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Piyalepaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Piyalepaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Piyalepaşa İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Piyalepaşa İlköğretim Okulu,1968-69 öğretim yılında eğitime başlamıştır İki Katlı olarak inşa edilen okulumuz daha sonra 1973-74 yılında aynı binada ortaokul olarak da eğitim vermeye başlamıştır 1990-91 yılından bu yana ise ilköğretim okulu olarak eğitim-öğretim hayatına devam ede gelmiştir
2003-2004 yılında inşa edilen ek bina ile okulumuz 12 derslik daha kazanmıştır Halen 24 derslik ve 39 şube ile eğitim hayatını sürdürmektedir
Piyalepaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: PİYALEPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Piyale Paşa Mah Piyale Paşa Cad Gölcük Kocaeli
Telefon Numarası: 2624141799
Faks Numarası: 2624141094
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Piyalepaşa İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|