08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çileme İlköğretim Okulu Menderes İzmir
Çileme İlköğretim Okulu Hakkında - Çileme İlköğretim Okulu Tanıtım - Çileme İlköğretim Okulu Resimleri - Çileme İlköğretim Okulu İletişim

Çileme İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı I döneminde ilköğretim de 159’ i kız; 135’ İ erkek olmak üzere toplam 294 öğrenci ile eğitim- öğretim faaliyetleri sürdürülmüştür Öğrencilerin 156’si 1 kademede, 138’si 2 kademede öğrenim görmektedir
Ayrıca okulumuzda 3 ve 4 sınıflar iki şube olmak üzere birinci kademede yedi şube, her sınıftan iki şube olmak üzere ikinci kademede altı şube bulunmaktadır
Okulumuzda 2006-2007 Eğitim Öğretim yılının 1 Dönem ortasında 31 öğrenciyle Anasınıfı açılmıştır
Kurumumuzda ana bina, ek bina, yemekhane binası, Bilgi Teknoloji sınıfının bulunduğu bina ve üç haneli lojman bulunmaktadır
A Blok :Ana Bina(İkinci Kademe,Çok Amaçlı Salon ve Yönetim Binası)
B Blok: Ek Bina(1 Kademe Dershaneleri)
C Blok: Anasınıfı, BTS sınıfı ve 4/B sınıfının bulunduğu Bina
D Blok: Kütüphane,Arşiv ve Spor Odası ve Yemekhanenin bulunduğu Bina
Okulumuza Sancaklı Köyü Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu ve Sancaklı Ahmetçik Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu olmak üzere gelen 37 öğrenci Eğitim-Öğretim görmektedir
C BLOK(Anasınıfı, 4/B sınıfı,BTS, Spor Odası ve 1 Öğretmen Odası)
13 Dershane, Bilgi Teknoloji Sınıfı varken boş durumda olan bir dershane Anasınıfı yapıldı, Çok Amaçlı Salon, Yemekhane düzenlenerek kullanılacak hale getirilmiştir Kütüphanemiz yeniden düzenlenmektedir Düzenleme bitirince öğrencilerimizn hizmetine sunulacaktır Ayrıca Spor odası,depo ve arşiv yeniden oluşturulacaktır Okul Bahçemizde Basketbol ve bir oyun parkı vardır
Okulumuz 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılında Derslik Sistemine geçilmiştir
Çileme İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes
Okulun Telefonu: 232 7918322
Okulun Faksı: 232 7918322
Okulun Adresi: Çileme Köyü
Okulun Web Adresi: http://www cilemeilkogretim k12 tr/main/
Okulun E-Posta Adresi: cilememem35@hotmail com
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu