Yalnız Mesajı Göster

Soğucak İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soğucak İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Soğucak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuşadası'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Soğucak İlköğretim Okulu Resimleri - Soğucak İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZUN TARİHÇESİ:

Okulumuz 2001-2002 Eğitim Öğretim Yılında faaliyete başlamıştır Okulumuzun yapımı Devlet-Vatandaş işbirliği ile yapılmıştır Okulumuzun yapımında Soğucaklıların büyük katkısı olmuştur

Okulumuz aslında 12 derslik olup, öğrenci fazlalığı nedeni ile çok amaçlı salon bölünerek 16 derslik haline getirilmiştir 20+1 olarak "BT Sınıfı" vardır Çevre köylerimiz olan, Yayla ve Caferli köyünden 50 civarında öğrenci okulumuza taşımalı eğitim kapsamında gelmektedir Ayrıca sahil sitelerinden, 100'e yakın öğrenci Kuşadası Belediyesi'nce okulumuza taşınmaktadır

Okulumuz Ege Bölgesi'nin, en güzel gün batımının izlendiği yerdedir Güneş, kumsal, orman ve temiz havanın bol olduğu sayfiye yeridir Buraya gelen yerli ve yabancı turistler, güzelliklerine hayran olurlar Bu okulda çalışmak bir şereftir İl ve ilçe çapında yapılan seviye tespit sınavlarında, başarımız ortalamanın üstündedir Ancak hedefimiz EN İYİ olmaktır

Soğucak İlköğretim Okulu Aydın Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Soğucak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Soğucak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Soğucak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Soğucak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: SOĞUCAK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Soğucak Köyü -Kuşadasi

Telefon Numarası: 2566810620

Faks Numarası: 0(256) 681 59 32

E-mail Adresi : http://sogucakioomebk12tr

Web Adresi: Soğucak İlköğretim Okulu

sogucakioo@ttnetnettr

OKULUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla