08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cerıbası İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cerıbası İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cerıbası İlköğretim Okulu Resimleri - Cerıbası İlköğretim Okulu Hakkında
Misyon-Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir
Cerıbası İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cerıbası İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cerıbası İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cerıbası İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cerıbası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: CERIBASI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Çeribaşi Köyü Bigadiç Balikesir
Telefon Numarası: 2666528618
E-mail Adresi: 653280@meb k12 tr
Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Cerıbası İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|