08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hamzalar İlköğretim Okulu Konya Bozkır
Hamzalar İlköğretim Okulu Hakkında - Hamzalar İlköğretim Okulu Tanıtım - Hamzalar İlköğretim Okulu Resimleri - Hamzalar İlköğretim Okulu İletişim
Hamzalar İlköğretim Okulu Konya Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hamzalar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hamzalar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hamzalar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hamzalar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Hamzalar İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Hamzalar İlköğretim Okulu, 1947 yılında devlet-vatandaş işbirliğiyle, iki derslik olarak yapılıp 1948 yılında öğretime açılmıştır 1966 yılına kadar hizmet veren bu bina hızlı nüfus artışı sebebiyle ihtiyaca cevap veremediğinden; 1966 yılında devlet-vatandaş işbirliğiyle dört derslikli yeni ilkokul binası inşa edilmiştir 2001 Aralık ayından itibaren yeni binada eğitim-öğretim sürdürülmektedir halen bu binada hizmet vermektedir
Hamzalar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HAMZALAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Hamzalar Kasabasi Bozkir
Telefon Numarası: 3324358559
Faks Numarası: 3324358559
E-mail Adresi:
Web Adresi: - hamzalarioo meb k12 tr
Hamzalar İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|